Cafe Olga

Go to content

Main menu

DET SKER

På tur med Carlsvognen.
Bustur med Jørgen Pram Gad som chauffør og guide.
Sofiegården har råderet over bussen i uge 19 og uge 21.
Datoerne for planlagte ture: 12., - 24., og 26. maj kl. 10
Tilmelding ved Karin/dagcenteret
Turen til Industrimuseet i Horsens er flyttet til d. 12. maj kl. 13 –
13 – der er et par ledige pladser til de hurtige.

NYT tiltag vedrørende Johnnys bageri - nu med kaffebillet og nye tider. Vel mødt den12. og den 26. maj.

Fra maj måned forsøger vi os med et nyt tiltag, så ”Bager Johnny” får mulighed for at planlægge portions størrelser, og også selv nyde godt af det gode selskab, når vi mødes om det fælles kaffebord og nyder smagsprøver. Johnny bager indtil videre ca. hver anden torsdag – se annoncering i bladet. Prisen er fortsat 20 kr. for smagsprøver og kaffe ved fælles kaffebord
Køb kaffe billet i dagcenteret. I maj måned mødes vi torsdag den 12. med fuglereder m/ frugt/flødeskum på bage planen og torsdag den 26. maj hvor der bages franske vafler m./ smørcreme. Alle dage kl. kl.14.00.
Tidligere meddelte datoer annulleres – og der er fortsat ingen privat salg. Der bages udelukkende til Fælles kaffebord.

Gartneriet på Råkjærsvej 16 har åbent – fredage 10 – 17 og lørdage 10 -15. Alt i krydderurter og sommerblomster.
Fortæller cafe i samarbejde med Ældresagen.
Efter en god opstart med Fortællercafe den 12. maj er vi nu klar til at fortsætte, og vi spørger hermed: hvem er den næste, der har lyst til at bidrage med en fortælling. Måske dig selv – måske en du kender?
Vi siger Tak til Anita, fordi du så frimodigt fortalte om ”dit livs veje”. Kontakt Eigil eller Lene hvis du vil være med.
Eigil Lillelund/Ældresagen – Lene T. H./dagcenteret              
                                                                                                                              

Ældre sagen og Sofiegården – et godt samarbejde.
Aftalen går ud på, at du/I kan nyde din varme mad, dessert eller kaffe/te med hjemmebag i Cafe Olga på Sofiegården og træffe næstformand i Ældresagen/Vejle Eigil Lillelund som arbejdende "Cafe vært". Eigil svarer gerne på spørgsmål m.v.
Sidste søndag inden sommerferien er den 29. maj. Tilmelding til Lene/dagcenteret på 23 320552. Der er åbent hele sommeren og Ældresagens medlemmer er naturligvis velkomne.

Projekt Fællesskab/Område Nord – næste mødedag er tirsdag den 10. maj
Den 12. april blev endnu en god mødedag med sangbøgerne fremme og det gode humør i behold. Vi besluttede at takke ja tak til invitationen til at besøge Gåsefarmen og lave en tur med kaffekurv efter sommerferien. Ferieturen til Hvidbjerg er fastlagt til 29. -30. juni og 1. juli og tilmeldingerne til turen kommer løbende. Prisen er endnu ikke fastlagt, da der endnu ikke er svar på ansøgning om tilskud til turen. Alt søges dog afviklet til rimelige priser, så alle kan være med. På glædelig gensyn den 10. maj.

Mødedatoer for 2016: 14. juni - 12. juli - 9. august - 13. september - 11. oktober - 8. november - 13. december.
Fællesskab i Område Nord er et projekt hvor deltagerne kan blive del af et fællesskab med plads til alle, som har ensomhed som følgesvend. Målet er at styrke netværk og give den enkelte mulighed for gode oplevelser for sig selv og andre. Der er altid plads til nye deltagere.
Ferietur Hvidbjerg 2016
Vi har lejet Vejle Kommunes feriekoloni Børnenes Vel på Flad stranden i Hvidbjerg i dagene 29. og 30. juni og den 1. juli, og er gået i gang med at planlægge turen i samarbejde med dem, der melder sig. Turen målrettes de personer, der ikke kan tage på ferie ved egen hjælp, og dem der melder sig til at give en hånd med. Alle deltagere skal accepterer, at turen planlægges således, at hensynet til fællesskabet vejer tungest. Jeg deltager på turen fra start til slut, så har du brug for hjælp, kan det aftales.                                Lene/dagcenteret.  
              

Spiseven
Det er endnu uklart, hvordan "Spiseven" ordningen kommer til at fungere, men du kan altid kontakte Vejle Kommune på tlf. 76 817600 for nærmere oplysninger. .


Som annonceret i april bladet så står maj måned i beboermødernes tegn, og rigtig mange er inddraget i alt fra bord/stole opstilling, borddækning, sætte øl/vand på køl m.v. så alt er klar når aften gruppen tager over kl. ca. 18, hvor der er forlænget åbningstid til kl. ca. 21.30.
Datoerne er: 2. maj, - 3. maj, - 9. maj, - 10. maj, - 24., - 25. og 26. maj. Har du lyst til at være med/til at give et nap med, så giv lyd. Kontakt Karin eller Lene.
By haverne: april måned blev kold, så der har ikke været det store plantevejr. Der er 3 personer, der har meldt sig til at passe egne plantekasser, men der er plads til flere. Vil du hellere hjælpe med pasning af fælles kasser, så er dette også en mulighed. Pludselig arter vejret sig, og så går vi i gang.
Ellers glæder vi os til, at skoven til pinse bliver rigtig grøn, så der kan blive liv både ude som inde.
Har du forslag eller ønsker så lad os høre fra dig.
Kontakt Dagcenteret:
Karin Liltorp: tlf.: 21 48 75 14, mail kalil@vejle.dk  
Lene: Thiemer Hedegaard tlf.: 23 32 05 52,
lenth@vejle.dk

Vejle – en by i stadig forandring.
En fotoudstilling af Kirsten Lehd
Med inspiration fra Fotografen Allan Simonsens bog fra 2000

Udstillingen vises fra uge 18 til uge 32, men i uge 28 vendes de om og bagsiden, som er en udstilling om lukningen af Munch-Christensens kendte Antikvariat i Nørregade vises.
Jeg selv Kirsten Lehd er født og opvokset i Vestbyen, og vil være tilstede torsdag den 19. maj fra kl. 13.00, hvor man kan stille spørgsmål og snakke om billederne.
Der er kaffe på kanden.


Back to content | Back to main menu